Vesperviering

Woensdag 28 maart
In kern: Pijnacker

Locatie: Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 91 2642 RA Pijnacker

De week vóór Pasen wordt in de kerk de Stille Week genoemd. In die week zijn er vanuit het Beraad van Kerken drie vespers georganiseerd. Een vesper is een samenkomst aan het einde van de dag. Deze vespers bieden ruimte voor verstilling, bezinning, liederen en gebed. Een stil moment om samen toe te leven naar Goede Vrijdag waarop we het lijden van Jezus Christus gedenken.

Tijd 19.15 – 19.45 uur De kerken zijn open vanaf 19.00 uur

Maandag 26 maart Parochie H. Joannes de Dooper Oostlaan 38 2641 DL Pijnacker Dinsdag 27 maart Het Kruispunt Julianalaan 40a 2641 HD Pijnacker

Woensdag 28 maart De Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 91 2642 AH Pijnacker