Palmpaasstok maken

Woensdag 21 maart
In kern: Pijnacker

Locatie: Parochiehuis Pijnacker Oostlaan 38-A 2641 DL Pijnacker

Op Palmzondag 25 maart lopen we met de palmpaasstokken in optocht door de kerk. We hopen dat er weer veel kinderen willen meelopen.

Wil je ook een palmpaasstok komen maken?

Dat kan op woensdag 21 maart van 16.00 – 17.00 uur op de bovenverdieping in het Parochiehuis. Alle kinderen zijn welkom, maar wel mét een ouder!

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel materiaal we nodig hebben, willen we graag dat je je van te voren aanmeldt.

Graag vermelden: naam en leeftijd.

Mocht je nu niet kunnen op woensdag 21 maart, dan kun je natuurlijk ook thuis een palmpaasstok versieren. De palmpaasstokken kun je ophalen bij het parochiesecretariaat.

Om deze stok te versieren heb je volgens de traditie het volgende nodig: wit en geel crêpepapier, palmtakje (krijg je in de kerk op zondag 25 maart), broodhaantje, hartje, 2 mandarijnen, pinda’s, 30 rozijnen en 12 paaseieren. Tijdens de viering hebben de kinderen een eigen programma en na de viering kun je de palmpaasstok geven aan iemand die een extraatje goed kan gebruiken, omdat hij of zij ziek of alleen is. Of iemand die het op dit moment niet zo breed heeft.

Het kinderkoor zingt met Palmpasen onder leiding van Mario Kind. Wil jij óók meezingen? Dat kan! De repetities zijn op zaterdag van 09.30 - 10.30 uur op de bovenverdieping van het Parochiehuis. Je kunt je hier opgeven .

Werkgroep Gezinsviering en Communiewerkgroep

Willekeurig nieuwsbericht

Vesper met cantorij

Vesper met cantorij 02 Oct 2017

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.