Kinderkerstfeest

In kern: Pijnacker
Contact naam: kinderkerstfeest

Locatie: Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 91 2642 RA Pijnacker

Op zaterdag 15 december a.s. vieren we met kinderen van 4 t/m 12 jaar in samenwerking met de Poort het Kinderkerstfeest. De opzet lijkt op FF Anders ochtenden. Op deze middag kunnen kinderen vanaf 14 tot 17 uur in de Ontmoetingskerk (Klapwijkseweg 91, Pijnacker) kerstversieringen knutselen, figuurzagen, kerststukjes maken, samen zingen en naar het Kerstverhaal luisteren. Er komt ook een poppenkast en een speurtocht door de wijk. Kinderen onder de 4 jaar met een begeleidende ouder zijn ook van harte welkom, ook voor hen hebben wij een aantal leuke activiteiten voorbereid. Iedereen is welkom en deelname is gratis.