In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Kerkproeverij

Zondag 29 september
11:00 - 12:15
In kern: Pijnacker
Contact naam: margareth hooijmans

Locatie: H. Joannes de Dooper Oostlaan 38 2641 DL Pijnacker

In het weekend 28 en 29 van september a.s. zetten kerken in het hele land de deuren open voor gasten in het kader van de landelijke campagne Kerkproeverij.

Onze parochiekern H. Joannes de Dooper doet ook mee! Kerkproeverij vormt de gelegenheid om iemand die je persoonlijk kent uit te nodigen. Als parochiekern zullen we een viering maken die goed te volgen is voor mensen die niet gewend zijn aan een Eucharistieviering en die aantrekkelijk is om mee te maken.

Daar hebben we u bij nodig.

u wordt uitgenodigd om op zondag 29 september a.s. om 11.00 uur iemand mee te nemen naar de viering. We kunnen er als kerk naar streven gastvrij en verwelkomend te zijn, maar als we geen uitnodiging doen aan mensen om ons heen, wie gaat er dan proeven van de gastvrijheid en liefde van God? Daarom aan u de vraag om iemand mee te nemen. Dat is natuurlijk best spannend. Denk dan ook goed na over wie u uitnodigt: een buur, een kennis of vriend die niet (meer) naar de kerk gaat en met wie u een relatie hebt, die u vertrouwt. Houd de uitnodiging vrijblijvend: “Zou het je wat lijken om een keer mee te gaan naar mijn kerk? Ik zou het in ieder geval leuk vinden. Deze zondag is speciaal voor gasten.” En nodig hen persoonlijk uit, niet via een briefje door de brievenbus. Vertel erbij dat er niets van hen verwacht wordt, en dat ze kunnen gaan ‘zoals ze zijn’.

Zie hier voor meer info 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Willekeurig nieuwsbericht

Nieuwe Morgenster is uit

Nieuwe Morgenster is uit 04 Feb 2020

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.