Hollands Christelijk Mannenkoor

Zondag 27 oktober
In kern: Pijnacker

Locatie: H. Joannes de Dooper Oostlaan 36 2641 DL Pijnacker

Zondag 27 oktober a.s. verleent het Hollands Christelijk Mannenkoor medewerking aan de Eucharistieviering in de H. Joannes de Dooperkerk.

ijdens deze viering op de 30e zondag door het kerkelijk jaar zal dit mannenkoor uit Berkel en Rodenrijs een aantal liederen ten gehore brengen, zoals het Sanctus en Benedictus uit de Messe Solenelle van C. Gounod. Het koor bestaat uit allemaal mannen, maar is toch in zekere zin een gemengd gezelschap: qua samenstelling is het namelijk een oecumenisch (interkerkelijk) koor. De zangers komen vooral uit Lansingerland en Pijnacker. De zangkunst wordt aan de leden bijgebracht door de bekwame en muzikale dirigent/toonkunstenaar Arjan Breukhoven. HCM werkt regelmatig mee aan kerkdiensten o.a. in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk. Het orgel wordt bespeeld door Matthijs Breukhoven. De aanvang is 11.00 uur.

HCM nieuwe koorfoto.jpg

Willekeurig nieuwsbericht