FF Anders-dagen

Donderdag 19 oktober
In kern: Pijnacker

Locatie: Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 91 , 2642 RA Pijnacker

Kom jij ook naar FF anders in de herfstvakantie op 19 en 20 oktober? We gaan dit jaar op (t)op survival!

FF anders is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ook je ouders, opa, oma, tante of oom zijn van harte welkom. Voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 is er een speciaal programma.

We gaan spelen, knutselen, verhalen over Jezus horen, zingen en nog veel meer! Deelname is gratis en opgeven hoeft niet.

• donderdag 19 oktober van 09.30 tot 12 uur

• vrijdag 20 oktober van 09.30 tot 13 uur, inclusief lunch

Waar: Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker

Informatie vindt u hier. U kunt ook vast kijken naar de gebedskalender en het lied.

Contactpersoon  Judith de Knegt: 015-364 0797

Ff anders.jpg