Concert Wishful Singing op 4 november

Zaterdag 4 november
In kern: Pijnacker

Locatie: H. Joannes de Dooper Oostlaan 38 2641 DL Pijnacker

In het kader van het jubileum 125 jaar kerk geeft Wishful Singing female a capella op zaterdag 4 november 2017 om 19:30 uur een concert in de H. Joannes de Dooperkerk.

Een avond door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind.

Zij worden steeds meer bekend en geliefd, breken internationaal door en treden al op in de grote theaters en zalen in verschillende landen. Zij brengen een programma waarin Gregoriaanse liederen centraal staan. Daarmee zijn ze bekend geworden door hun medewerking aan de Missa in Mysterium die door Herman Finkers is georganiseerd en die op TV integraal is uitgezonden. Binnenkort komt hun CD hiervan uit. Ook zijn zij bekend van hun optreden in het programma Podium Witteman. Na de pauze zingen zij prachtige songs.

Kaarten zijn verkrijgbaar à € 20,00 bij

Sigarenspeciaalzaak ’t Moortje, Stationsstraat 31 Pijnacker

Secretariaat parochiekern H. Joannes de Dooper, Oostlaan 38 op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur, telefoon 015 369 2480

Bij de secretariaten van de overige parochiekernen zijn ook kaarten beschikbaar.

De kerk gaat om 18:30 uur open.

WS-persfoto-6-Patrick-Post-1440-1440.jpg

Ensemble Wishful Singing