Concert Wishful Singing

Vrijdag 21 juni
20:15 - 22:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: H. Joannes de Dooper Oostlaan 36 2641 DL Pijnacker

What about Mary?

Nadere informatie over kaartverkoop volgt.

Zie ook hier

What about Mary?

Haar naam is zo oud als de jaartelling: Maria. Door de eeuwen heen is haar naam blijven klinken, zonder aan kracht in te boeten. Van moeder tot majesteit: Maria’s bleven komen en gaan. Maria Callas, Mary Poppins, Bloody Mary… zonder Maria gaat de geschiedenis mank.

Ze was muze voor menig componist. Palestrina, Reger, Rodgers & Hammerstein.

De onze-lieve-vrouwen van Wishful Singing brengen ze allemaal tezamen in het programma What about Mary? waarin Maria de maat van elke melodie is. Want laten we eerlijk zijn: zonder Maria geen Sound of Music.

Uitvoerenden: Wishful Singing (Anne-Christine Wemekamp, Maria Goetze, Marjolein Verburg, Janneke Vis en Marjolein Stots)

Regie: Annechien Koerselman Arrangementen en composities: Robert Schumann, Rodgers & Hammerstein, Sylvia Maessen, Wijnand van Klaveren, Daan Verlaan, Philip Lawson, Bob Zimmerman, Kate Moore, Giovanni da Palestrina, Jetse Bremer en vele anderen.

Teksten: Wendela de Vos, Herman Finkers