Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

IT-coördinator gezocht

Voor de coördinatie van de parochie brede IT-installatie zoeken we een enthousiaste vrijwillig(st)er.

De IT-installatie van de parochie bestaat uit:

• een portal met het Microsoft Office365 pakket waarop ruim 200 gebruikers actief zijn
  • naast regulier gebruik van MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, email en agenda-functionaliteit wordt ook veel gebruik gemaakt van MS Teams.
  • 4 van de 5 locaties van de parochie maken gebruik van het KPN-One netwerk t.b.v. internet en telefonie. De parochie secretariaten zijn met deze oplossing o.b.v. VoIP gekoppeld aan elkaar.
  • Op het netwerk zijn 4 multifunctionele apparaten (scanner/printer/copier) aangesloten van Canon, met een beheercontract via Xerox/Veenman
  • Ook zijn er meer dan 10 (centraal) beheerde laptops en PC's (Windows) op het netwerk aangesloten
  • Er zijn meer dan 5 mobiele telefoons in gebruik met een KPN-abonnement De IT-coördinator is klankbord voor het Dagelijks Bestuur voor de ontwikkelingen van en rondom deze IT-omgeving

Bij deze functie horen onder andere de werkzaamheden:

• Beheren van licenties en kosten van de IT-middelen
  • Afstemmen van de IT kosten met de penningmeester/Dagelijks Bestuur
  • Jaarlijks contact met de IT-leveranciers
  • Verzorgt de afhandeling van IT vragen en storingen richting leveranciers
  • Controleert op autorisaties en houdt toezicht op rechtmatig gebruik

Gewenste kennis en ervaring:

• Ervaring in het ontvangen, analyseren, beantwoorden en oplossen van gebruikers vragen en meldingen.
  • Kennis van het Microsoft Office365 platform en de Microsoft Office producten
  • Eigenschap om goed te kunnen communiceren met diverse soorten gebruikers, vrijwilligers en leveranciers

Voor eventuele aanvullende inlichtingen over deze functie kan contact opgenomen worden met:

Reacties op deze vacature kunnen gestuurd worden naar bovenstaande personen of het Dagelijks Bestuur

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.