(Co-)Webmaster gezocht

Zin om mee te helpen deze website in de lucht te houden? Dan ben je hier aan het juiste adres! De parochie Christus Koning zoekt namelijk een tweede webmaster om de site van de parochie te onderhouden. De taken zijn:

• Technisch beheer van de website
    • Contact met de provider
    • Contact met de webdesigner (updates en nieuwe features)
    • Contact met het parochiebestuur over eisen voor en inhoud van de website
  • Ondersteuning van de webredacteuren (=vrijwilligers die "dagelijks" content op de site zetten, zoals nieuws, vieringen, activiteiten)
    • Uitleg van functies van de website en van bepaalde taken
    • Hulp bij vragen
    • Schrijven van documentatie
    • Meeting met de redactie eens in de drie maanden
  • Plaatsen van complexere inhoud op de site (b.v. formulieren of pagina's die webredacteuren niet mogen wijzigen)

Het is handig als je een beetje kennis van webbeheer en content management systemen hebt - voorkennis van het Concrete5-CMS is niet per se nodig. Meestal ben je 1-2h/week kwijt, maar af en toe kan het ook wat meer zijn.

Bij interesse of vragen stuur gerust een mail naar onze webmaster Thomas Ribbrock (webmaster@parochiechristuskoning.nl).

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.