(Co-)Webmaster gezocht

Ter ondersteuning van onze webmaster zoeken wij een tweede webmaster om de site van de parochie te onderhouden. Onze webmaster is bezig met:

• Technisch beheer van de website
    • Contact met de provider
    • Contact met de webdesigner (updates en nieuwe features)
    • Contact met het parochiebestuur over eisen voor en inhoud van de website
  • Ondersteuning van de webredacteuren (=vrijwilligers die "dagelijks" content op de site zetten, zoals nieuws, vieringen, activiteiten)
    • Uitleg van functies van de website en van bepaalde taken
    • Hulp bij vragen
    • Schrijven van documentatie
    • Meeting met de redactie eens in de drie maanden
  • Plaatsen van complexere inhoud op de site (b.v. formulieren of pagina's die webredacteuren niet mogen wijzigen)

Het is handig als je een beetje kennis van webbeheer en content management systemen hebt - voorkennis van het Concrete5-CMS is niet per se nodig. Meestal ben je zon 2h/week kwijt, maar soms kan het ook wat meer zijn.

Bij interesse of vragen stuur gerust een mail naar webmaster@parochiechristuskoning.nl.