Vrijwilligers gezocht

In onze parochiekern wordt veel werk door enthousiaste vrijwilligers gedaan. Voor de verschillende werkgroepen zijn wij dan ook altijd op zoek naar versterking. Zin om mee te doen? Neem dan contact op met het algemene secretariaat of het secretariaat van de parochiekern.

Vacatures parochiebreed
21 jan. 2019 16:53
Vrijwilligersvacature voor (co-)webmaster
Vacatures in Bergschenhoek
10 feb. 2019 00:24
Voor de pastoraatsgroep zoeken wij iemand die het onderwerp Catechese over wil nemen.
10 feb. 2019 00:29
Zin om als lid van de bloemengroep te helpen met het verzieren van de kerk?
Vacatures in Berkel en Rodenrijs
28 mei 2017 21:10
10 feb. 2019 01:10
Heb je zin om mee te helpen deze website up-to-date te houden? Dan zoeken we jou!
Vacatures in Bleiswijk
Op dit moment zijn geen vacatures bekend.
Vacatures in Nootdorp
10 feb. 2019 00:04
Deze functie is recent vrijgekomen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een email naar voorzitternootdorp@parochiechristuskoning.nl.
Vacatures in Pijnacker
6 feb. 2019 23:31
Leden voor drie werkgroepen gezocht die zich met de toekomst van onze kerk, ons parochiehuis en het voorterrein bezig houden.

Willekeurig nieuwsbericht

Plannen kerklocatie