Beraad leren

Voor de ontwikkeling van een beleid voor catechese - het leren in de kerk - is in parochie Christus Koning het Beraad Leren opgericht.

Dit beraad bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende parochiekernen samen met pastor Ton Halin en komt ongeveer 4 keer per jaar samen.

De taken zijn:

• Uitwisseling en (zo nodig) afstemming tot stand brengen tussen de activiteiten en materialen van de verschillende catechese werkgroepen.
  • Toezien op een door de parochie Christus Koning gedragen catechese aanbod (te vinden op de pagina Geloofsverdieping).
  • Vrijwilligers stimuleren zich te laten scholen.

Willekeurig nieuwsbericht

21 april: Doopviering