Eucharistie (Communie)

Voorbereiding Eerste Heilige Communie

In samenwerking met de pastor bereidt de werkgroep voorbereiding Eerste Heilige Communie de kinderen voor op hun Eerste Heilige Communie. Dit doen we tijdens de kinderbijeenkomsten op zondagochtend en op enkele woensdagmiddagen. Ook neemt de Goede Week voor Pasen een belangrijke plaats in tijdens de voorbereidingen.

Bij ons staat voorop dat de voorbereidingen niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn. De communievieringen zijn altijd een groot feest en heel bijzonder om mee te maken.

We werken net als de andere parochiekernen met het project Blijf dit doen. De ouders zijn nauw betrokken bij de kinderbijeenkomsten.

Contact: EHCNootdorp@ParochieChristusKoning.nl

Meer over het sacrament van de eucharistie