Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Eucharistie (Communie)

Voorbereiding Eerste Heilige Communie 2022

In samenwerking met de pastor bereidt de werkgroep voorbereiding Eerste Heilige Communie de kinderen voor op hun Eerste Heilige Communie. Dit doen we tijdens de kinderbijeenkomsten op zondagochtend en op enkele woensdagmiddagen. Ook neemt de Goede Week voor Pasen een belangrijke plaats in tijdens de voorbereidingen.

Op dinsdag 23 november 2021 is om 20.00 uur in de parochiezaal de informatieavond voor de ouders.

Bij ons staat voorop dat de voorbereidingen niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn.

De communieviering op zondag 22 mei 2022 is altijd een groot feest en heel bijzonder om mee te maken.

We werken net als de andere parochiekernen met het project Blijf dit doen. De ouders zijn nauw betrokken bij de kinderbijeenkomsten.

Contact: EHCNootdorp@ParochieChristusKoning.nl
Meer over het sacrament van de eucharistie

Aanmelding Eerste Heilige Communie