Voor jeugd en jongeren

Jeugd en jongeren

Onze kerk heeft een veelzijdig aanbod aan activiteiten voor elke leeftijdsgroep.

Elke zondag is er de kinderkerk en eens in de twee maanden blijven de kinderen in de kerk voor een gezinsviering.

Daarnaast kunnen de kinderen vanaf groep 4 zich gaan voor bereiden op hun Eerste Heilige Communie en de kinderen in de leeftijd van groep 8 gaan zich klaarmaken voor het Heilig Vormsel.

Daarnaast zijn er voor de periode tussen communie en vormsel de Rock Solid groep en na het Vormsel kunnen ze meedoen met Live Steady of de Borrelkerk. Jongeren die meer verdieping zoeken in hun geloof kunnen meedoen met de Alpha Youth groep Nootdorp.

Genoeg te beleven dus voor de jeugd en jongeren in Nootdorp en Ypenburg. Wilt u als vrijwilliger of ouder betrokken zijn bij een van deze werkgroepen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid is er volop keuze uit de verschillende activiteiten. Via het mailadres op de pagina van de werkgroep kunt u contact opnemen met de coördinator om hierover van gedachten te wisselen.

Willekeurig nieuwsbericht

Kerstvieringen Pijnacker

Kerstvieringen Pijnacker 22 Dec 2018

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.