Kinderkerk

Tijdens de viering op zondag is er voor kinderen van 0-12 jaar kinderkerk. Na het kruisteken en de begroeting nodigt de voorganger de kinderen uit om in twee groepen naar de ruimte achter de kerk te gaan. Daar zal het Evangelie in kindertaal worden verteld. Daarnaast wordt er gezongen en gebeden. De oudere kinderen (7-12 jaar) komen tijdens de collecte weer terug en de jongere kinderen (0-7 jaar) komen voor het communie uitreiken in de kerk terug.

Onze kinderen over Jezus vertellen is de basis voor zijn/haar latere geloofsleven. Het is de grootste schat die wij aan onze kinderen kunnen meegeven.

Coördinator: Karin Smid, telefoon 06-24779880, elkkarin@hotmail.com.

Willekeurig nieuwsbericht

Biechtgelegenheid