Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Pastoraatsgroep

De pastoraatsgroep bestaat uit vrijwilligers die deelnemen aan de uitoefening van de pastorale zorg, samen met de pastores die dat vanuit hun ambt doen. Zij worden benoemd door de bisschop.

De pastoraatsgroep heeft als taak:

• het signaleren en bespreken van pastorale behoeften, noden en wensen;
  • het voorbereiden en (doen) uitvoeren van pastoraal beleid;
  • het ontwerpen en helpen opzetten van pastorale projecten en activiteiten;
  • het ondersteunen en begeleiden van personen en groepen die in en vanuit de parochiekern actief zijn.

Daarnaast kan de pastoraatsgroep ook meedenken over de situatie, visie en koers van de parochie als geheel. Op deze wijze fungeert de pastoraatsgroep als een klankbord voor de pastor en als denktank voor het pastorale beleid, dat gevoed blijft vanuit de praktijk.

Dienen (Diaconie) vacature

Leren (Catechese) Sebastiaan van Alphen