Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Actie Kerkbalanskerkbalans 2021.jpg

De inkomsten van onze parochiekern zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van de (landelijke) Actie Kerkbalans. Algemene actuele informatie over deze actie kunt u vinden op internet www.kerkbalans.nl.

Begin januari van ieder jaar wordt, ook in onze parochiekern, door vele vrijwilligers meegewerkt aan het welslagen van deze actie. De lopers trotseren weer en wind om u informatie te geven van en over onze parochiekern. U krijgt dan ook informatie over het financiële reilen en zeilen van onze parochiekern. U wordt daarbij gevraagd om schriftelijk uw bijdrage voor het komende jaar bekend te maken. In de week na het uitdelen van de informatie komen de lopers weer bij u langs om uw toezegging in ontvangst te nemen.

U kunt bij voorkeur uw bijdrage overmaken op NL82 INGB 0000 2670 40 of NL53 ABNA 0516 0390 24 ten name van Parochiekern H. Bartholomeus te Nootdorp onder vermelding van Kerkbalans.

U kunt ook gebruik maken van de QR-code voor uw bijdrage.QR kerkbalans 2021.png

Door uw jaarlijkse bijdrage Kerkbalans in een “overeenkomst Periodieke gift in geld” vast te leggen wordt deze in zijn geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dan is namelijk de fiscale drempel voor giften niet van toepassing. Wel zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden. Meer informatie over deze aantrekkelijke methode voor uw bijdrage Kerkbalans kunt u krijgen bij de penningmeester van de locatie. Stuur daarvoor gerust een mail naar PenningmeesterNootdorp@ParochieChristusKoning.nl.

Folder Kerkbalans 2021

Inschrijfformulier Kerkbalans 2021

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID IS HET LANGSBRENGEN EN OPHALEN VAN DE BRIEVEN VOOR DE ACTIE KERKBALANS 2021 VOORLOPIG UITGESTELD EN ZAL HELAAS NIET IN JANUARI PLAATSVINDEN. WIJ VRAGEN UW BEGRIP DAARVOOR.

MAAR DE H. BARTHOLOMEUSKERK HEEFT UW FINANCIËLE BIJDRAGE HARD NODIG, ZÉKER DIT JAAR! DAAROM WILLEN WIJ U VRAGEN OF U UW JAARLIJKSE BIJDRAGE (OF HET 1E TERMIJN DAARVAN) NU AL KUNT OVERMAKEN. DAT ZOU HELPEN EN DAARVOOR WILLEN WE U ALVAST HARTELIJK BEDANKEN.

BIJ VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET HET SECRETARIAAT OF MET DE WERKGROEP KERKBALANS VIA: KERKBALANSNOOTDORP@PAROCHIECHRISTUSKONING.NL

Willekeurig nieuwsbericht

Vier Pasen RKK