Beheer en financiën

Financiën & tarieven

De financiële administratie wordt bijgehouden door de penningmeester.

Jaarlijks wordt zijn werk gecontroleerd door de kascommissie. Deze commissie bekijkt, uitgaande van de Rekening en Verantwoording, de bescheiden die betrekking hebben op de inkomsten en uitgaven en de vaststelling van de vermogensbestanddelen aan de hand van bank- en effectenafschriften.

De locatieraad stelt jaarlijks de tarieven vast voor de bijzondere vieringen, de begraafplaats, het gedenkeiland, stipendia en de huur van de kerk of Parochiehuis. Deze tarieven zijn nodig om de kosten van de parochiekern te kunnen financieren.

Het beheer van de begraafplaats en gedenkeiland wordt door Van Der Helm Uitvaartzorg Nootdorp verzorgd en zal de tarieven voor de begraafplaats en gedenkeiland namens de parochiekern in rekening brengen.

Willekeurig nieuwsbericht

Bezetting pastoraal team