Wist u dat? Gedragscode Pastoraat geëvalueerd en herzien

14 april 2018 - Nootdorp en Ypenburg

gedragscode pastoraat.jpgPer 13 april 2018 geldt voor de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland een nieuwe Gedragscode Pastoraat. De tekst hiervan werd op 10 april 2018 vastgesteld door de diocesane bisschoppen van de Nederlandse R.-K. bisdommen, de apostolisch administrator van het Militair Ordinariaat alsmede de diocesaan administrator van het Bisdom Roermond. De Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR) werkte mee aan de opstelling van de tekst. De tekst kunt u verder lezen op de website rkkkerk.nl, waar dit bericht vandaan komt.