In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Wist u dat? Diakenwijding 9 mei

02 mei 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Op zondag 9 mei zal bisschop Van den Hende door handoplegging en gebed Sander Verschuur tot diakendiakenwijding.png wijden voor het bisdom Rotterdam. De wijdingsplechtigheid vindt plaats tijdens de eucharistieviering om 15.00 uur in de kapel van Bovendonk te Hoeven. Sander Verschuur ontving via Vronesteyn zijn vorming en opleiding aan de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk.

In deze tijd van voorbereiding wordt uw gebed gevraagd voor de wijdeling.

Vanwege de coronamaatregelen kan slechts een beperkt aantal mensen de wijdingsplechtigheid op Bovendonk bijwonen. U bent van harte uitgenodigd om via een livestream mee te vieren. Dat kan via de website van het bisdom Rotterdam en ook via de website van het bisdom Breda, waar de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk onder valt (bisdombreda.nl).

In het najaar zal Sander Verschuur in de HH. Laurentius- en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam de priesterwijding ontvangen. “Als tekst heb ik voor een psalm gekozen: ‘Dient met blijdschap de Heer’ (psalm 100, 2)”, vertelt Sander Verschuur. De icoon op de voorzijde van de uitnodiging heeft als titel “De Emmaüsgangers” en is van Liesbeth Smulders. (Bron: Bisdom Rotterdam)

 

 

 

In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: “Ik ben de ware wijnstok en mijn Vader is de wijnbouwer”.  Joh. 15, 1 Willibrordusvertaling

 

 

 

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.