Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Wist u dat? 9-16 juni: Relieken H. Theresia van Lisieux

06 juni 2024 - Nootdorp en Ypenburg

Van 9 tot 16 juni verwelkomt Den Haag de relieken van de heilige Thérèse van Lisieux. Er zijn verschillende activiteiten in de H. Jacobus de Meerdere Kerk. De relieken worden ook ontvangen in enkele andere kerken.

Een week om deze heilige, wiens leven duizenden mensen over de hele wereld inspireerde en nog steeds inspireert, te ontdekken en dichterbij te brengen.

Ontmoetingen, gebeden voor vrede, een familiedag. De week zal rijk, intens, mooi en vol genade zijn! Ga naar www.theresedelisieux2024.nl voor meer informatie.

De relieken van de heilige Theresia van Lisieux zijn in de periode van 24 mei t/m 16 juni in parochies in het bisdom Rotterdam.

(Foto Nick Castelli via Unsplash, en brontekst bisdom Rotterdam website)

Toen zijn verwanten dit hoorden trokken zij erop uit om Hem mee te nemen, want men zei dat Hij niet meer bij zijn verstand was. Er zat veel volk om Hem heen, dat het bericht doorgaf.: ’Uw moeder en broeders daarbuiten vragen naar U.’ Hij gaf hun ten antwoord: ‘Wie is mijn moeder, wie zijn mijn broeders? ’Willibrordusvertaling Mc.3, 21.32-33