Wijziging in de procedure voor het aanmelden

19 juli 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Samen met de andere kernen van onze parochie is besloten om het aanmelden/registreren vooraf voor de vieringen door de week en op zaterdag niet meer te verplichten. Ook voor de viering op zondag is vooraf aanmelden niet meer verplicht. Echter er is maar plaats voor rond de 118 personen in de kerk. Boven de 100 personen moeten we nog wel de mensen registreren. Om bij een eventuele uitbraak snel te kunnen handelen is het toch fijn om de parochianen op een aanwezigheidslijst te hebben staan. Aanmelden is dus niet meer verplicht maar voor uzelf en anderen prettig om te weten dat u snel geïnformeerd zult worden wanneer er toch iemand ziek blijkt te zijn geweest. U kunt daarom nog steeds vooraf aanmelden via 0153109159.