Vanaf 13 september: Alphacursus 2018

09 juni 2018 - Nootdorp en Ypenburg

Op donderdag 13 september 2018 om 20.00 uur start er in Nootdorp een Alphacursus.

• Waarom hebben wereldwijd meer dan 24 miljoen mensen een Alpha gevolgd?
  • Waarom hebben in Nederland al meer dan 265.000 mensen een Alpha gevolgd?
  • Waarom ontdekken steeds meer mensen Alpha?
  • Waarom organiseert de Parochie Christus Koning al voor de 19e keer een Alpha?

Kom vrijblijvend naar de Alpha-informatie-avond en ontdek het zelf!

Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, u bent van harte uitgenodigd. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al uw vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen. De Alpha duurt 10 avonden en een zaterdag.

alpha logo.png

Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. De data van de avonden zijn 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november en zaterdag 3 november. De eerste avond is geheel vrijblijvend, daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan of niet.

Alpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom! Deelname aan deze cursus is gratis. De informatieavond is in de Parochiezaal van de Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36 te Nootdorp.

Mail voor meer informatie over Alpha naar AlphaParochieChristusKoning@gmail.com of neem contact op met Jacinta Bunnik telefoon 06-45647007.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.