In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Spaaractie jubileumjaar

07 augustus 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Afgelopen weekend is de jubileum spaaractie al nader toegelicht in de mededelingen en door diakenthermometer.jpg Vrijburg in de zondagviering. Mocht u dat gemist hebben dan volgt nu een toelichting. Het kernteam van het jubileumjaar heeft een spaaractie bedacht met als start de viering op 25 juli met de bisschop en verder het komende jubileumjaar. Mochten we het einddoel niet halen dan kan de actie ook na het jubileumjaar nog doorlopen. De actie is bedoeld als cadeau van de parochianen aan onze parochiekern. We gaan sparen voor het opnieuw laten verzilveren van de Godslamp en de kandelaars op het priesterkoor en altaar. Zoals u kunt zien zijn deze door de tand des tijds aangetast. U gave hiervoor kunt u in de ‘thermometer’ doen die bij de ingang van de kerk staat. U kunt ook acties bedenken zoals sponsorlopen of het ophalen door kinderen van lege flessen met statiegeld. Alle beetjes helpen ons naar het einddoel. Doet u mee? Alvast bedankt.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.