QR- code voor de collectes

21 november 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Scan de QR code om te betalen voor de H. Bartholomeus collecte

Deze week zijn er op verschillende plaatsen in de kerk QR- codes opgehangen en neergelegd. Omdat we QR.pngdoor de huidige beperkingen minder in de kerk collecteren, is een initiatief voor digitaal collecteren gestart. Zo kan op een nieuwe manier alsnog dankbaarheid worden betoond voor de dingen die wij ervaren in het leven. Digitaal collecteren is het via uw smartphone via de bankieren app van uw bank een bedrag over maken naar de kerk. Hierbij bepaalt u zelf welk bedrag u wilt overmaken. De penningmeester van de parochie heeft met het bankieren systeem van de bank van de kerk een QR- code gemaakt voor een betaalverzoek. In die QR- code staat de bankrekening van de kerk, een omschrijving en geen bedrag. Uw bankieren app leest uit die QR- code de bankrekening van de kerk en kunt u geld, van uw bankrekening, overmaken naar de bankrekening van de kerk. Uw bankrekening staat in de bankieren app van uw bank. Met uw smartphone scant u de QR -code van de collecte waarna u via uw bankieren app een bedrag opgeeft dat overgemaakt wordt naar de kerk.

• Stap 1: u scant de code.
  • Stap 2: u bepaalt het bedrag dat overgemaakt wordt.
  • Stap 3: u zet uw handtekening waarna de overboekingsopdracht naar uw bank wordt gestuurd en direct verwerkt.

U heeft internet en een smartphone nodig. Op de website van de parochie staat een uitgebreide uitleg.