'Punt' achter restauratie hoofdaltaar Bartholomeuskerk

18 september 2019 - Parochie Christus Koning, Nootdorp en Ypenburg

Veel inwoners van Nootdorp en van daarbuiten genoten dit weekend tijdens de Nationale Wethouder-en-Noud-mbt-altaar-foto-Ron-Labordus-P1020774.jpgMonumentendagen van het interieur van de Sint-Bartholomeüskerk, en dan met name van het gerestaureerde hoogaltaar. Restaurateur Noud Janssen werkte maandenlang aan het herstel van het schitterende altaar.

Wethouder Frank van Kuppeveld zette zaterdag letterlijk een punt achter de restauratie.

Lees en kijk hier over het gehele restauratieproces: https://pijnacker-nootdorp-actueel.nl/restauratie-altaar-was-monnikenwerk/

hoofdaltaar-bartholomeus-02.jpg

hoofdaltaar-bartholomeus-06 (2).jpg