Parochiebrede uitnodiging voor de Kinderclub

12 juli 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Binnen de Christus Koning parochie gaan we verder met het kindercatechese project. Op de kinderclub knutselen.jpgwordt geluisterd naar Bijbelverhalen en de Blijde Boodschap van Jezus.

We bespreken het verhaal en het bijbelthema zal in spelvorm eigen gemaakt worden. De middagen worden steeds gestart met limonade en wat lekkers. Onderwijl wordt er beluisterd wat de kinderen bezighoudt of wat ze hebben meegemaakt op school en thuis.

De leiding besteedt gedurende de bijeenkomst aandacht aan gebed, kerkelijke rituelen en de Boodschap van Jezus. De kinderen zullen een kaarsje aansteken als vorm van gebed.  Wanneer: 1x per vier weken bijeen op woensdagmiddag om 13.50 uur, Waar: In de Willem Huygenszaal, Noordeindseweg 102; Berkel Rodenrijs.

Doelgroep: kinderen van groep 4 tot en met groep 7, lesduur: van 13.50 tot 15.30 uur.Ondersteuning: werkvellen met puzzels, kleurplaten en knutselwerkjes over het thema.

Kosten: 7,50 euro per jaar als bijdrage voor gebruikte materialen.

Opgeven: joke@laan-online.nl of via het secretariaat van je kerklocatie.

1e bijeenkomst 09 september                       En God zag dat het goed was (Gen.:1-2,4)

2e bijeenkomst 07 oktober                            De ark van Noach (Gen.: 6,5-9,29)

3e bijeenkomst 04 oktober                            Abram, Saraï en God  (Gen.: 12-17)

4e bijeenkomst 02 december                        Jezus in de tempel (Luc.: 2,41-52)