In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Overledenen

03 mei 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Op 2 juli is mevrouw Jeanne Wijtvliet-van de Sande overleden in de leeftijd van 99 jaar. Zij woondeVlam3.gifaan de Burgemeester Jhr. Hesselt van Dinterstraat. De uitvaart vond plaats in de H. Bartholomeuskerk op 9 juli.

Op 23 juni is de heer Hans Janmaat overleden in de leeftijd van 86 jaar. Hij woonde in de Delflandstraat in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 28 juni waarna hij werd begraven op het parochiële kerkhof.

Op 22 juni is mevrouw Evelien Mooijman-Hannaart overleden in de leeftijd van 55 jaar. Zij woonde aan de Zonnedauw in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 29 juni om 14:00 uur waarna zij werd begraven op het parochiële kerkhof.

Op 18 mei is mevrouw Plony Dobbe-Hoogendijk overleden in de leeftijd van 92 jaar. Zij woonde aan de Sytwinde in Nootdorp. Haar uitvaart vond plaats op 26 mei.

Op donderdag 6 mei is de heer Leen Elderhorst overleden in de leeftijd van 92 jaar. Hij woonde aan de Kerkweg in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 11 mei, waarna hij begraven werd op het parochiële kerkhof.

Op 15 maart is mevrouw Lidy van der Meer-Vrijhoef overleden in de leeftijd van 93 jaar. Zij woonde vroeger in Nootdorp maar in haar laatste fase in een woonzorgcentrum in Den Haag. De uitvaart en aansluitende crematie vond plaats op 22 maart.

Op 14 maart is de heer Nico Overgaauw overleden in de leeftijd van 29 jaar. Hij woonde in Nootdorp. De uitvaart vond plaats 22 maart, waarna hij aansluitend begraven werd op het parochiële kerkhof. 

Op 13 februari is de heer Chris de Koning overleden in de leeftijd van 94 jaar. Hij woonde aan Herfsttijloos in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 22 februari, waarna hij begraven werd op het parochiële kerkhof.

Op 10 januari is mevrouw Lenie van Winden-Helderman overleden in de leeftijd van 92 jaar. De uitvaart vond plaats op 16 januari waarna zij begraven is op het St. Janshof.

Op 25 november is mevrouw Leny Borsboom-Janssen overleden in de leeftijd van 86 jaar. Zij woonde aan de Geerweg in Nootdorp. De vond plaats op 30 november waarna zij in besloten kring naar het crematorium werd gebracht.

Op 2 november is mevrouw Jeannette van de Coevering-Bolleboom overleden in de leeftijd van 90 jaar. Zij woonde in WZC Veenhage en zij is de moeder van Jacinta Bunnik die een aantal jaar leiding heeft gegeven aan de Alphacursus. De besloten uitvaart vond plaats op 10 november.

Op 31 oktober is mevrouw An Meijster-Lagraauw overleden in de leeftijd van 88 jaar. Zij woonde in WZC Veenhage. De besloten uitvaart vond plaats 6 november.

Op 27 oktober is de heer Piet Ripken overleden. Hij was net 89 jaar geworden en woonde aan de Kerkweg. De besloten uitvaart vond plaats op 30 oktober.

Op zaterdag 17 oktober is mevrouw Tiny de Vreede-Groeneweg overleden in de leeftijd van 94 jaar. Zij woonde de laatste fase van haar leven in Leidschendam, maar voorheen woonde ze aan de Laan van Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 23 oktober.

Op 9 oktober is mevrouw Agnes Paap-van Koolwijk overleden in de leeftijd van 65 jaar. Zij woonde aan de Laan van Nootdorp in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 15 oktober.

Op 12 september is de heer Janus Janssen (de bakker) overleden in de leeftijd van 89 jaar. Hij woonde aan de Dr. P. van Anrooijstraat. De uitvaart vond plaats op 18 september waarna hij werd begraven op het parochiële kerkhof.

Op 6 september is de heer Wim de Vreede overleden in de leeftijd van 76 jaar. Hij woonde in Zoetermeer maar was hier in de H. Bartholomeuskerk een trouwe parochiaan. De uitvaart vond plaats op 14 september.

Op 9 augustus is de heer Kees van Eijk overleden. Hij woonde op de Ribeslaan in Nootdorp, maar verbleef al enige tijd in de Weidevogel in Pijnacker. De uitvaart vond plaats op 14 augustus.

Op 23 juli 2020 is de heer Cornelis Johannes Petrus Weerdenburg overleden in de leeftijd van 94 jaar. Hij woonde aan de Orchidee in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 30 juli.

Op 3 juni is mevrouw Bep Beijersbergen-Van Meels overleden in de leeftijd van 98 jaar. Zij woonde in haar laatste fase in WZC Oostduin in Den Haag. De uitvaart vond plaats op 8 juni waarna zij begraven werd in Voorburg. 

Op 2 juni is mevrouw Riet van der Sman-Van de Sande overleden in de leeftijd van 98 jaar. Zij woonde in haar laatste fase in WZC Oostduin in Den Haag. De uitvaart vond plaats op 6 juni.

Dinsdag 19 mei is mevrouw M. J. Vierling-Oosterveer overleden in de leeftijd van 90 jaar. Zij woonde op Ypenburg. De uitvaart vond plaats op 25 mei.

Op 11 mei is mevrouw Cock Vianen-Moerings overleden in de leeftijd van 81 jaar. Zij woonde de laatste tijd in WZC Veenhage. De uitvaart vond plaats op 15 mei.  

Op 5 mei is de heer Jan Huigen overleden in de leeftijd van 91 jaar. Hij woonde de laatste periode in een verzorgingstehuis in Hoek van Holland. De uitvaart vond plaats op 9 mei.

Op 29 april is de heer Joop Koene overleden in de leeftijd van 86 jaar. Hij woonde in Nootdorp. De uitvaart vond plaats op 6 mei.   

Op 28 april is mevrouw Riet Knijnenburg-Nuijen overleden in de leeftijd van 87 jaar. Zij woonde in WZC Veenhage. De uitvaart vond plaats op 4 mei.

Op 25 april is mevrouw Sjaan Rolvink-Tempels overleden in de leeftijd van 90 jaar. Zij woonde in WZC Veenhage. De uitvaart vond plaats op 2 mei. 

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.