Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Oproep jong podiumtalent

12 december 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Op 19 maart 2022 zal er in dit jubileumjaar een avond (of middag afhankelijk van coronamaatregelen) worden georganiseerd voor aanstormend talent. Ben jij een geweldige zanger(-es), rapper, bespeel jij op goed niveau een instrument of ben je zelfs lid van een band (in verband met het kerkgebouw geen heavy metal o.i.d.) of koor en zou je wel eens voor een groot publiek op willen treden? Geef je dan nu op voor een voorselectie in het weekend van 29/30 januari. Als je wordt geselecteerd mag je dus optreden in maart voor een volle kerk met publiek als dat weer is toegestaan. Eventueel wordt de datum verschoven naar een tijdstip waarop het wel een volle kerk mag zijn.

Opgeven kan bij Erika de Vries via secretariaatnootdorp@ParochieChristusKoning.nl tot een leeftijd van maximaal 25 jaar.