23 en 24 juni: Duurzaamheidsweekend

09 juni 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

In het weekend van 23 en 24 juni staan we in onze parochie stil bij het belang van duurzaamheid. We doen dat met twee activiteiten: een workshop hier in Nootdorp getiteld 'God in de supermarkt' over duurzaam koopgedrag van ons als consument. De tweede activiteit is een gezamenlijke duurzame maaltijd in Bergschenhoek. De maaltijd op 24 juni is extra. De reguliere maaltijd van Eten en Ontmoeten is ook op donderdag 28 juni in Nootdorp.