Nieuwe inrichting crècheruimte / kinderkerk

21 november 2020 - Nootdorp en Ypenburg

De kinderkerk is op zoek naar een nieuwe inrichting voor de kinderkerkruimte. We zoeken dit omdat de kinderkerk.pngkinderkerk momenteel samengevoegd is van 0-12 jaar. Daarom willen we graag een grote (eet)tafel met aan de ene kant een bank, daar kunnen de kleintjes dan op zitten, en aan de andere kant stoelen. Zoiets als op de foto.

Wie heeft zoiets over of weet iemand die tafels en stoelen kwijt wil? Stuur je me een berichtje? Dankjewel, Karin Smid, telefoon 0624779880.