NIEUW! Sint en Piet actie

06 november 2018 - Nootdorp en Ypenburg

sint en piet actie.pngWerkgroep fondswerving organiseert jaarlijks een aantal activiteiten die als doel hebben om geld te genereren voor onderhoud en restauratie van ons kerkgebouw.

Heerlijke roomboter amandelstaaf of speculaasstaaf voor €5,50 van bakker Van Maanen. Er gaat daarvan €2,00 naar de kerk voor de restauratie.

U kunt de staven bestellen en betalen op zondag 11 november, zondag 18 november en zondag 25 november achter in de kerk, na de viering van 11.00 uur bij Anja Vrijburg. U kunt er een bestellen, maar meer mag ook om bijvoorbeeld uit te delen aan uw kinderen, familieleden of cadeau te doen.

De staven kunnen afgehaald worden op zondag 2 december na de viering van 11.00 uur. Ook weer achter in de kerk.