De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Nieuw seizoen Bijbellezen: aanmelden voor 15 augustus

05 augustus 2022 - Nootdorp en Ypenburg

In de periode september 2022 tot en met 2023 zullen op basis van de Bijbel en de catechismus een negental avonden worden verzorgd waarop onderlinge gesprekken kunnen worden gehouden over de zeven basisvragen van ons geloof. De te bespreken stof zal tevoren worden uitgereikt zodat u zich kunt inlezen en voorbereiden op de gespreksavonden. Om de te lezen stof tijdig te ontvangen wordt u vriendelijk verzocht u voor 15 augustus aan te melden voor deze avonden.

Aanmelden kan bij secretariaatnootdorp@parochiechristuskoning.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. U bent van harte welkom. De avonden worden geleid door de heer Jacques van Bijsterveld.