Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Met Diaken Vrijburg op bedevaart naar Banneux

06 juni 2024 - Nootdorp en Ypenburg

Eind mei werd er weer een mooie 5-daagse bedevaart verzorgd vanuit ons bisdom naar Banneux ND in België. Hierbij was ook onze diaken Vrijburg aanwezig en maakte deel uit van het pastorale team aldaar.

Het waren fijne liefdevolle dagen bij Maria, de Maagd der Armen in Banneux met dagelijks mooie vieringen en gezellige samenkomsten van de aanwezige deelnemers. We waren er met ongeveer 120 pelgrims en een 50 tal vrijwilligers om de pelgrims te helpen indien nodig. Alle gasten hebben er prachtige devotievolle dagen beleefd.

Vanuit ons bisdom Rotterdam worden er jaarlijks meerdere, 1-daagse, 2-daagse en zoals nu 5-daagse, bedevaarten verzorgt. De volgende 5-daagse bedevaart is van 4 t/m 8 oktober aanstaande en hierbij zullen pastoor dr. A.J.M. van der Helm en diaken drs. H.A. van Zoelen ons als pastoraal team begeleiden.

Voor verdere informatie liggen er folders achter in de kerk of via Paula Opstal, telefoon 015 3693148.