Maak je klaar, want Kerstmis komt eraan

21 november 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Kerstmis zal waarschijnlijk dit jaar anders gevierd worden als anders. Maar wat we wel kunnen doen is ons met elkaar voorbereiden op de geboorte van Jezus. Traditioneel doen we dat tijdens de Adventstijd. In 4 weken tellen we dan af naar Kerstmis. Het lijkt nog zo ver weg, maar op 29 november is het nog maar 4 weken totdat we de geboorte van Jezus vieren.

Deze aankomende Adventsperiode hebben we weer een programma speciaal voor de kinderen ontwikkeld. Tijdens de zondagsviering om 11:00 uur in de Bartholomeuskerk krijgen de kinderen (leeftijdsgroepen 0-12 jaar) een eigen uitwerking, maar allen hebben hetzelfde thema: ‘Voorbereiden voor de komst van Jezus’. In deze tijden gaan we proberen wat licht te brengen bij de ander. We nodigen je van harte uit om met ons op weg naar Kerstmis te gaan. Start Adventsperiode 29 november 2020 om 11.00 uur. De andere data zijn: 6, 13 en 20 december 2020.

Kom je ook? Het zou superleuk zijn om samen met jou ons elke week voor te bereiden op de komst van Jezus! Meer informatie Karin Smid, coördinator van de kinderkerk, T 06 24779880

NB: Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Kinderen die naar de kinderkerk gaan tellen niet mee in de telling, maar indien mogelijk wel graag je kerkbezoek opgeven vooraf middels email secretariaatnootdorp@parochiechristuskoning.nl of telefonisch 015-3109159.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.