Lintjesregen in Nootdorp

02 mei 2021 - Nootdorp en Ypenburg

De heer J.E.M. Lübbers uit Nootdorp, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Lübbers heeft ruim 40 jaar vrijwilligerswerk verricht. Hij is in de jaren ’70 begonnen als bestuurslid van de Ondernemersfederatie Delft en heeft de ‘Juniorkamer Delflanden’ opgericht. In Nootdorp is hij 10 jaar lid geweest van het parochiebestuur van de H. Bartholomeuskerk. Tevens was hij secretaris van de werkgroep ‘Nee tegen annexatie’ van Nootdorp bij Den Haag. Ruim 17 jaar was hij bestuurslid van de St. Jozefschool, betrokken bij het jaarlijkse kamp en decorbouwer bij de jaarlijkse musical. Ook gaf hij daar wekelijks een uur techniekles aan groep 8. Nog steeds verricht hij vrijwilligerswerk bij de Vrienden van Veenhage dat hij in 1998 heeft meehelpen oprichten en waarvan hij nog steeds voorzitter is. Ook is de heer Lübbers nog steeds vrijwilliger bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken, souschef bij Les Amis de Cuisine een kookclub voor mannen, Sinterklaas bij Sinterklaascomité Nootdorp, voorzitter van de straatcomité Hercules en begeleider/mantelzorger. (Bron: Telstar Online)

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.