In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Kinderkerk

05 september 2020 - Nootdorp en Ypenburg

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. En we hebben goed nieuws, ook de kinderkerk begint weer! Tot de kerstvakantie is het nog wel in aangepaste vorm, zodat we continuïteit van de kinderkerk elke zondag kunnen waarborgen. Alle kinderen uit de kerk zullen gezamenlijk de bijbel lezen en een verwerking van de zondagse lezing krijgen. De kinderen die hun communie dit jaar gaan doen of hebben gedaan, komen bij de Dienst van de Tafel in de kerk en de jongste kinderen tijdens de uitreiking van de Eucharistie. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Maar we zijn dolblij dat we weer met de kinderen over Jezus mogen leren.

NB. Dit vraagt wel wat extra van de kinderkerk medewerker om het interessant voor alle kinderen te maken. Mocht u feedback krijgen van uw kind(eren), dan horen we dit graag, want we leren graag. Kinderen hebben andere kinderen nodig om samen te groeien in hun liefde voor de Heer.
Karin Smid, T +31624779880

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.