De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Kerkveiling Bartholomeuskerk Nootdorp

18 juli 2022 - Nootdorp en Ypenburg

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de H. Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp wordt eind november een unieke kerkveiling gehouden. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor het onderhoudsfonds van de kerk. Om de veiling uniek en aantrekkelijk te laten zijn, is uw hulp nodig. De veilingcommissie zijn namelijk op zoek naar leuke, mooie, ludieke en bijzondere spullen om te veilen.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zelfgebakken (appel)taart, een diner bij u thuis, een aantal uren hulp voor tuinonderhoud, gezelschap voor een wandeling, een fietstocht, een rit te paard (en wagen) of een sportmassage. Maar ook een mooi schilderij, een bijzonder boek of een uniek voorwerp kan een aardig bedrag opbrengen. Een mooie plant, een bos bloemen, kappers- of schoonheidsbehandelingen zijn ook zeer gewild. Beschikt u over een recreatiewoning, een caravan of camper die u een aantal dagen ter beschikking wilt stellen, dan zou dat ook erg leuk zijn.

Wie weet, heeft u nog andere leuke of bijzondere ideeën of artikelen om de kerkveiling uniek te maken. Graag komen wij met u in contact als u ons wilt helpen en iets aan te bieden heeft. Maar ook als u een helpende hand wilt bieden bij het begeleiden van de veiling, horen wij dat graag. Neem svp contact op met een van de leden van de veilingcommissie Ilonka ten Broeke, Jolanda van Eijk, Ron Labordus, Ab Rolvink, Ellen van Venrooij of Astrid Witte van de veilingcommissie via jub150@parochiechristuskoning.nl of bel naar het parochiesecretariaat. Wij kijken met plezier uit naar uw reacties, om deze veiling succesvol te laten zijn.

De veilingcommissie