De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Gerarduskalender 2023

16 november 2022 - Nootdorp en Ypenburg

De Gerarduskalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: “Elke dag een beetje spirit!”. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie over verschillende onderwerpen.

De kalender is bedoeld om elke dag goed te kunnen beginnen. De spreuken op de voorkant en de moppen, puzzels en informatie op de achterkant geven u aan het begin van de dag een positief gevoel. De kalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom het klooster Wittem.

De kalender kost € 9.00. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd (www.kloosterwittem.nl).

Deze speciale kalender is nu weer te koop. Leuk voor uzelf, misschien nog leuker om aan iemand cadeau te geven!

Verkoop na de zondagsviering, achter in de kerk of parochiezaal, vanaf 27 november t/m 18 december. Jan en Thea Overgaauw tel. 015-8895254 (Nootdorp)