Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Gerarduskalender 2022

18 november 2021 - Nootdorp en Ypenburg

De Gerarduskalender: Elke dag een beetje spirit!

De Gerarduskalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: “Elke dag een beetje spirit!”. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie over verschillende onderwerpen.

De kalender is bedoeld om elke dag goed te kunnen beginnen. De spreuken op de voorkant en de moppen, puzzels en informatie op de achterkant geven u aan het begin van de dag een positief gevoel. De kalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom het klooster Wittem.

De kalender kost € 8,50. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd (www.kloosterwittem.nl).

Deze speciale kalender is nu weer te koop. Leuk voor uzelf, misschien nog leuker om aan iemand cadeau te geven!

Verkoop na de zondagsviering, achter in de kerk of parochiezaal, vanaf 28 november tot en met 19 december.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Jan en Thea Overgaauw, telefoon 015-8895254 (Nootdorp).