Bericht van het dagelijks bestuur, afdeling communicatie

28 mei 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Doordat we meer zijn gaan uitzenden van vieringen en evenementen via internet, de laatste versie van de AVG-richtlijnen en richtlijnen van het bisdom was het nodig onze privacyverklaring aan te passen. De nieuwe privacyverklaring is door het parochiebestuur, in overleg met de juristen van het bisdom, aangepast naar de situatie in onze parochie.

In die privacyverklaring wordt aangegeven hoe we omgaan met gegevens van personen, hoe we omgaan met gepubliceerde foto's en video's waar personen op voorkomen, en rechten en plichten van alle betrokkenen.

De nieuwe privacyverklaring staat op onze website:

Via de webpagina www.parochiechristuskoning.nl/disclaimer is de privacyverklaring in te zien en eventueel te downloaden.

Ook door te zoeken op het woord "privacyverklaring" in het zoekveld op onze parochiewebsite is de webpagina met de privacyverklaring te vinden.