Bartholomeusnieuws digitaal ontvangen, duurzaam

13 oktober 2019 - Nootdorp en Ypenburg

Het Bartholomeusnieuws wordt in kleur gedrukt en verspreidt in de viering. Om er niet te veel over te houden print het secretariaat niet genoeg voor de gemiddelde aantallen wekelijkse kerkgangers. Daarom kan het zijn dat er op een drukke zondag niet genoeg papieren exemplaren meer zijn. Tevens bent u niet op de hoogte van het nieuws als u een keer niet in onze kerk bent geweest in het weekend.

Er is een mogelijkheid om het Bartholomeusnieuws digitaal te ontvangen. Er is al een hele groep mensen die het nieuws op die manier wekelijks ontvangt.

Wanneer u ook duurzaam wilt zijn, of dit gewoon handig vindt, kunt u uw emailadres doorgeven aan het secretariaat en zal ik u toevoegen aan de verzendlijst. Eén email is voldoende om daar ook weer vanaf gehaald te worden indien uw voorkeur mocht veranderen.