De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

In andere kerken: zondag 15 januari - Week van Gebed voor eenheid van de Christenen

07 november 2022 - Nootdorp en Ypenburg

Thema: Doe goed, doe recht

Deze zondag zal er, zoals al een aantal jaren gebruikelijk, weer een oecumenische viering zijn om 10.00 uur in de H. Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp.

Met dit thema worden kerken aangemoedigd om goed te doen en recht te zoeken, met bijzondere aandacht voor verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme.

De Bijbeltekst die centraal staat tijdens de Week van gebed voor eenheid komt uit Jesaja 1 vers 17: ‘Leer goed te doen; zoek het recht, houd tirannen in toom, kom op voor wezen, sta weduwen bij’.

Voorgangers in deze viering zijn: ds. Reinhard van Elderen, diaken Dick Vrijburg en ds. Attie Minnema. Medewerking wordt verleend door zangers van de koren/cantorijen van de drie kerken.