Actie Kerkbalans gaat 23 mei van start!

28 mei 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Actie Kerkbalans gaat 23 mei van start!  Actie Kerkbalans in de zomer? Jawel, in verband met de coronapandemie kon dit niet in januari 2021 maar de H. Bartholomeuskerk kan echt niet zonder uw bijdrage. Inmiddels durven we het aan om met de nodige maatregelen, Actie Kerkbalans door te zetten. Gelukkig staat ook de grote groep vrijwilligers die langs de deur gaat achter dit besluit en gaan zij weer op pad voor uw bijdrage aan onze kerk die onverminderd nodig is.

Wie al een toezegging en/of bijdrage voor 2021 heeft gegeven: Heel veel dank daarvoor! Als het goed is krijgt u dan nu geen envelop meer van ons zodat de vrijwilliger niet méér adressen bezoekt dan echt nodig is.

In de envelop zit informatie en een toezeggingsformulier, wilt u dat formulier ingevuld in de antwoord-envelop klaarzetten voor de vrijwilliger? Dan is het contact aan de deur kort. Dat blijft in deze tijd erg belangrijk voor iedereen.

Als u het kunt missen, overweeg dan of uw bijdrage dit jaar wat hoger kan zijn. Het geld wordt goed besteed! Hoog op het lijstje staat de restauratie van twee schilderijen van Jan Dunselman, de geplande restauratie van het Jozefaltaar. In juli 2021 start ook het jubileumjaar: 150 jaar H. Bartholomeuskerk waarin hopelijk mooie activiteiten georganiseerd kunnen worden. Dankzij uw bijdrage kan de kerk ook in de toekomst een baken van rust en inspiratie blijven en een plek voor hartverwarmende ontmoetingen.

Actie Kerkbalans ‘geef vandaag voor de kerk van morgen’

De werkgroep Actie Kerkbalans H. Bartholomeuskerk. Kerkbalansnootdorp@gmail.com

Invulformulier Kerkbalans 2021

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.