Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Actie Kerkbalans 2024 ‘Geef vandaag voor je kerk van morgen’

16 februari 2024 - Nootdorp en Ypenburg

Het verspreiden en ophalen van de enveloppen voor Actie Kerkbalans is in de afgelopen weken door een grote groep vrijwilligers verzorgd.

Je als vrijwilliger inzetten is in onze kerkgemeenschap heel waardevol. Samen bereik je meer. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers actief in onze parochiekern, op veel plaatsen. En als kerkgemeenschap dragen we tezamen de kosten om onze Bartholomeuskerk te laten blijven bestaan.

Wie al een toezegging en/of bijdrage voor 2024 heeft gedaan: Heel veel dank daarvoor!kerkbalans nieuw logo 2024.jpg

Nog geen bijdrage gedaan en heeft u geen envelop ontvangen? Stuur ons een berichtje, pak de folder mee uit de kerk of kijk op de website https://www.parochiechristuskoning.nl/nootdorp/onze-parochiekern/organisatie/kerkbalans

Heeft u de envelop met toezegging nog thuis? Wilt u deze dan afgeven bij het secretariaat, opsturen of in de bus doen bij de pastorie? Hiermee weet de penningmeester op welke bijdrage hij kan rekenen in 2024. Uiteraard kunt u ook zonder het toezeggingsformulier een bijdrage doen op NL53 ABNA 0516 0390 24 of NL82 INGB 0000 2670 40 o.v.v. KB 2024. Voor een schenking/ periodieke gift kunt u bij de penningmeester terecht voor informatie.

Frans Paap, penningmeester kern Nootdorp penningmeesternootdorp@parochiechristuskoning.nl

Namens de werkgroep Actie Kerkbalans H. Bartholomeuskerk, Jolanda van Eijk.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.