9 december: Tour of Faith

04 december 2018 - Nootdorp en Ypenburg

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. Let op: Vanwege de Advent start deze Tour of Faith om 14.00 uur.

Het thema op zondag 9 december is: De zaligsprekingen. Plaats: H. Antonius van Padua kerk, Fluwelen Burgwal 45, Den Haag. Inschrijven via de website van het bisdom of Facebook.