In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

8 mei: KCV Celebrate in Nootdorp, ‘Your Kingdom Come’

02 mei 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Dit jaar is het Celebrate Festival anders dan andere jaren, doorheen het hele land, over 7 opvolgende zaterdagen tussen Pasen en Pinksteren. Om in kleine groepen dieper met elkaar te verbinden in geloof, met een inleiding, gebed en aanbidding en afsluitend met een Eucharistieviering. Een mooi alternatief voor wie de Celebrate-week mist en dichterbij huis toch verbonden wil zijn met elkaar.

Wil jij er fysiek of online bij zijn? Op zaterdag 8 mei komen we samen in onze provincie, in Nootdorp in de Bartholomeuskerk. Je kan je aanmelding doen bij celebratefestival.nl/aanmelden, op dit moment zijn er nog plaatsen vrij. Helaas is er maar plaats voor 30 mensen per zaterdag. Maar gelukkig is er ook de mogelijkheid om de dag digitaal te volgen. Iedere zaterdag  is het digitaal te volgen via Celebratefestival.nl en klik op LIVE. Vandaar kom je op de Youtube link.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.