Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

5 juli: Open Huis

06 juni 2024 - Nootdorp en Ypenburg

Op vrijdagavond 5 juli is er weer een avond van het Open Huis Balthasar. We eten met elkaar en hebben het gezellig. Na het eten verdiepen wij ons samen in het thema wat de komende tijd op het programma staat aan de hand van het boek “Groeien naar (geestelijke) volwassenheid”.

De geloofsgesprekken zijn een belangrijk onderdeel van de avond. Het is fijn om in alle openheid eens met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over het geloof. In het boek zijn veel verwijzingen naar de Bijbel waar het zijn wijsheid aan ontleend.

Van harte welkom maar in verband met de maaltijd graag de eerste keer aanmelden via het secretariaatnootdorp@ParochieChristusKoning.nl. Daarna komt u in een appgroep waarin we met elkaar voor de maaltijd afspraken maken.