29 t/m 31 maart: Kloosterweekend

10 februari 2019 - Nootdorp en Ypenburg

In het weekend van vrijdag 29 maart t/m zondag 31 maart 2019, de 4e zondag van de veertigdagentijd, organiseert de parochie Christus Koning een kloosterweekend in de Abdij Maria Hart van de Zusters Birgittinessen. Het weekend zal geleid worden door diaken Dick Vrijburg en Joke Laan.

Dit weekend biedt gelegenheid om kennis te maken met deze vorm van spiritualiteit, ora et labora (bidden en werken) Voor onszelf kan het een nieuwe insteek zijn en impuls geven aan ons geloof. De kosten voor dit kloosterweekend van vrijdagmiddag 15.00 uur tot en met zondagmiddag 14.00 uur bedraagt €105 per persoon. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan dit weekend.

Opgave voor deelname is mogelijk per email joke@laan-online.nl voor 1 maart 2019. Extra informatie kunt u vinden op de flyer achterin de kerk.