Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

28 juli: Oecumenische koffie/thee concert Dorpskerk

17 juli 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Woensdag 28 juli in de Dorpskerk met koffie/thee in Nové, m.m.v. organist Leo Fintelman.

Tijd: 14.00-14.30 uur orgelconcert daarna koffie/thee in Nové. Aanmelden graag, uiterlijk maandag 26 juli bij ds. Reinhard van Elderen: predikant@pwnootdorp.nl.

Het 3e concert is op woensdag 25 augustus in de RK Bartholomeuskerk. We hopen u/jullie te ontmoeten, van harte welkom!! De kerken Nootdorp-Ypenburg

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.